Pages

Step out .






" wehh atiee , boleh tak aku nak lari ? "


maaf kawan ,
sebab aku tak dapat nak jawab soalan kau 
sebab aku pun ,
kalau boleh aku nak lari ,
tapi aku sedar ,
kalau aku lari,
aku mengalah , aku kalah , aku helpless .
sebab aku tak cuba 
cuba bertanding untuk diri aku .
for myself and future .


dunia nehh pahit ,
pahit sangat bagi aku .
payau , tawar , 
aku tahu rasa tuhhh .
tapi aku tak pandai nak convey dekat orang .

diri aku yang orang takut ,
tapi dalam diri aku ,
yang sangat fragile yang aku sendiri tak mampu nak bawa .

tapi 
kalau laa korang boleh tengok side aku yang macam nehh ,
yang aku tahu , 
korang tak tahu and maybe tak nak tahu 


takpe . aku masih hidup .

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik