Pages

Last few days In CFS .




Assalamualaikum .


Since latest few days or weeks ,  aku busy study untuk final mingu depan . Assingment , Quiz , Presentation semua dah lepas , tinggal nak exam jea . So yeah , im study like crazy mind towards and endless journey . Duduk lepak libraray dari pagi sampai petang , keluar library hanya sematamata untuk makan dan solat jeaa .


So , aku dah last sem foundation and going towars to DEGREE .
Yeahhh , DEGREE .
Hmmm .


That make me thinking . And one of my collages as me this ?


" Degree nanti kau nak  enviroment macam mana ? "


Well , aku jawab dekat dia , Aku nak enviroment macam sekarang , which aku tak berfikir sangat pun masa tuhh . Aku just fikir sekarang takdelaa bad sangat punn . Rupanya aku salah   " Air yang tenanag jangan disangka tidak ada buaya kan ? "

Then , i was like . Lets try new enviroment . New friends , new kuliyyah . new people , new subject , new hostel and new food , Hehehe .


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik