Pages

Honestly Answer .





Assalamualaikum .
Sejak akhirakhir nehh , dah jadi viral dah dekat whatsapp . Pasal benda nehh

You have a chance to asking me anything and i mean anything, just one qouestion that you've always wanted to ask me before the end of 2014. i promise to answer it honestly, no lies . Sen this to all your contacts and see what people ask you .


Yeah
Benda nehh .
Aku hantar dekat a few kenalan rapat .
But ada juga satu group nehh aku tak hantar .
Then tibatiba one of them post .
So aku tanya soalan .
Eleheleh soalan yang sama ditujukan kepada aku .
So ,
Aku jawab dekat sini.



1. Bila kau dapat tahu laa masuk UIA , apa yang kau rasa kau perlu buat ?

Seriously , aku tak rasa apaapa . Aku dah post pasal benda nehh , banyak kali . Sebab yea tak tipu , bila aku dapat tahu masuk uia , aku memang tak rasa apaapa . Tapi kalau kau tanya apa yang aku rasa sekarang . Aku glad , sebab allah makbul doa aku . Aku dapat benda tuhh , even tak wholely , aku dapat half yang aku minta .

So to answer that question , i feel nothing but then now . I want to achieve dunia akhirat both , sebab aku belajar dekat universiti kita bukan sahaja perlu score dunia , tapi juga score akhirat . Haha . Pray for me .



2. Kawan dengan kitaorang apa yang kau dapat . ( Ghuraba Mardhatillah )

Haha . Apa yang aku dapat ?

Aku dapat tahu banyak benda dari korang . Learn something new everyday . Sebab aku tak pernah duduk asrama ,so korang THE BEST FIRST ROOMATE EVER PEOPLE CAN ASK FOR.  Aku happy dengan korang . Heh .



3. Say something that you love and hate about us .

Everyone have their own invidual colour , korang semua berbeza and disebabkan tuhh aku sayang korang . We complete each other enough for us to be happy . Hehe .

Hate ? Depsite alarm iwani dan farah dan mood swing faizah waktu magrib . Aku rasa takde apaapa kudd , ahaha . Sebab benda tuhh tadelaa nak dibencikan sangat punn . Terima sudah , settle masalah .



4. Agakagak kawan lagi tak dengan kitaorang ?

In shaa Allah . Nanti nanti buat laa reunion dan trip kita tuhh . Haha . Sebab kawan macam korang payah nak dapat . So , biar laa kita kawan sampai bilabila .



5. The greatest gift in 2014 .

Hidayah .
My only one aswer .




No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik