Pages

Sahabat .




Hmm .

Maaf .
Aku terlampau busy dengan impian aku .
Sampai aku lupa kau .
Sampai aku tak sedar kau terluka di dunia sana .

Maaf .
Aku terlampau mengejar dunia .
Sampai aku takde masa seminit even nak text or call kau .
Sampai aku terlupa kewujudan kau dalam diri aku .

Maaf,
Sebab aku takde dengan kau , masa tuh .

Maaf ,
Sebab aku fikir semua benda okay .

Maaf ,
Sebab kadangkadang ego aku memain kan aku .
Sampai aku lupa kau .

Maaf ,
Maafkan aku .

Tapi aku nak kau tahu .
Even aku busy dengan dunia aku .
Setiap kali otak aku serabut dengan dunia aku .

Aku akan ingat kau .
Aku ingat katakata kau .
Aku ingat your warm smile ,
Thats saying ,
Semua akan okay atiee .
Jangan give up .


Aku macam dapat rasa ,
Ada orang pegang balik tangan aku .
Suruh aku bangun .
Suruh aku sedar .
Yang tolong papah aku .
Yang tolong buat aku sedar dunia nehh sementara jea .

Tapi , aku hampir menitis mata ,
Bila aku dengar semua tuhh .
Tapi , aku tahu kau kuat .
Aku tahu kau mampu berdiri .

Aku harap kau tak lupa .
Aku juga akan tolong kau bangkit .
Aku juga akan tolong belakang kau .

Sebab aku tahu ,
Kau juga mampu .
Cuma sometimes lumrah manusia .
Bila sampai kita sakit , kita give up .
Masa tuhh , mengalah hanya satu chance yang ada .

Tapi ,
Please , jangan mengalah ,
Aku akan sentiasa tolong kau .
Aku akan buat kau berdiri teguh balik .
Aku sayang kau .
Aku harap kau faham isi hati aku .
Even , sometimes aku alpa dalam dunia .

Ingat .
Aku ada kau . Kau ada aku .
Aku sayang kau .
Kita jatuh , bangkit bersama .
Even kita jauh ,
Even betapa sakit sekali jatuh tuh .
Kita ada each other .
And , kita ada Allah .
Yang sentiasa backup kita berdua .
I love you my friends :')



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik