Pages

Living in UIA Form Sem 3 2013/2014




Asslamualaikum ?

Apa khabar ? Kaifa haluka ?

Huhu .

Dah bersawang dah blog eden . Takde laa sawang sangat , aku buka jea , just tak ada idea nak post apa apa , so noww lets posting .

Since aku dah masuk UIA , nak masuk minggu ke-empat . Ermm mmm , macam mana ekk nak cakap ?

 BUSYYYY SIOTTTTT !

Hehe . Actually , takde laa busy siot . Just busy jea , banyak kena make sure and kerja , kena hafal and other . But hey , benda tuhh menambahkan pengalaman kan ? Even sometimes , sampai jea bilik rasa macam nak terus rebah jea terus atas katil . hehe 

Subjek yang aku ambil pun boleh laa , 


Jyeah , lets study harder right ? Since my family tak dapat ptptn , nak tak nak aku kena dapat scholarship and schoolarship at least nak CGPA 3.7 , memang aku kena sturggle gilagila laaa , nak dapat 3.5 punn dah litang pukang . Muahahahah XD


Ahaaa .


Plus , aku join society , bila join society kita still kena bagi commitment . Tapi , aku admit even benda nehh memenatkan , its still make me happy . Sometimes , the simplest thing can make you happy , and yeah it make me happy .

Wish me luck to this sem .
Pray for me .


Atiee :)



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik