Pages

#CFS IIUM GOMBAK #RAFEST



Assalamualaikum ,

tajuk dimulakan dengan hastag , since akhirakhir nehh aku busy , blog aku dah bersawang . And bila busy nehh buat aku ingat rumah , and ingat rumah buat aku fikir pasal family , fikir pasal family , fikir pulak selama nehh aku buat apa dekat rumah , and then baru ingat blog . Faham dia punya susunan ?

Busy --> Home --> Family ---> Blog .

Ahaa , meamang sengal kan ? Tapelaa jelaa . Biarkan . Otak aku sakit kepala dengan mate . Since aku nehh memang lemah sikit pasal mate and addmate nehh . waa , memang terasa macam nak hempok jea kepala dekat dinding . Huhu . Tapi tak segila tuhh lagi . So , main point aku nak update blog , sebab RAFEST jea , a.k.a Raudah Festival dekat CFS IIUM Petaling Jaya . Mai leww singgah kedai kitaorangg :)



Straight minggu nehh aku busy dengan benda nehh jea . habis nehh , aku akan periksa mid sem pulak . So Good Luck to me and Pray to me . Ngehngeh . Bulan 4 , aku busy dengan SMAC , i guess thats life in U maybe . But it fun , jyeah fun plus with superduperpuper tired , hahahaha .

Byee . Nak study .




No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik