Pages

Cameron Highlonds :)




Assalamualaikum .

Aku still dekat rumah , goyang kaki  membesarkan badan sebab UIA cuti lama sangat nak buat macam mana . Bila ada dekat rumah  nak sambung belajar  tapi bila tengah belajar nak duduk rumah . Haihh --'  tak bersyukur langsung , tapi nak buat macam mana kan ? Standard lettuw , semua orang rasa macam tuhh . Since dah berzaman keluarga aku tak bercuti seklai , aku ajak laa keluarga aku pergi bercuti , mulamula nak pergi johor sebab kitaorang jarang pergi sana , ehem , bukan jarang , sekali jea pernah pergi . Haha , tapitapi , tak jadi . So kitaorang decide nak pergi Cameron Highlands . Setahu aku , aku tak pernah pergi , tapi family aku cakap , aku pernah . So , pernah jelaa . 

By the way pictures :) 

Taman Lavender :)

Me and my eldest sister :)

Kempunan makan burger :)

janggjangg !

Merdekaaa ! Merdekaaa ! Merdekaaa !

Dah lama tak jumpa pintu tuhh :D

Rose Centre :)



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik