Pages

Nor Faizah Binti Aman .





Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .Faizah . Faizah . Faizah . Faizah . Faizah .


Okay .

Puan Nor Faizah Binti Aman . 

Ehhh , bukan puan tapi cik . Bila nak jadi puan ? Muahaha .


Okay , aku nak update blog , takde idea . So  , cik faizah nehh suruh aku update pasal dia . Aku update jela cik faizah woiii .

First aku kenal dia , masa first aku masuk UIA . Lepas mak aku balik , aku pun naik laa lif balik . Sampai bilik , ada keluarga dekat situ . Lepaklepak sembang , blablabla . Dia masuk , dia buka beg . And dia cakap ' sorry wehh , aku nak keuar , jumpa orang ' . First impression aku , perghh chill laa beb . Kelam kabut gilaa . Haha . Sorry faizah , aku tahu kau baca blog aku .

Then , macam biasa . Kehidupan di orintasi , sebab aku rasa rare gila dekat situ , takde seoarang pun yang aku kenal . aku rapat laa dengan roomate . Tapi cik faizah banyak kawan dekat situ , sekolah dia banyak budak masuk UIA . Untung lewwww ~~


Next . next , masuk gombak pun aku dengan dia still bilik sekali . Tapela , go oon . Nak dijadikan cerita , kitaorang kena pergi interview sekali untuk biro . So , pergi jela . And ceritanya , biro pun sekali ! Haa , tak habishabis dengan dia neh . Aduyai --' Nasib baik kelas tak sekali , kalau sekali juga , aku memang tak tahu dah nak kata apa .

So , memang , aku bangun , aku tidur , aku makan , aku minum , aku study , aku main game , semua dengan dia . Haha . Tapela . Thanks sudi jadi kawan aku . Aku tahu kau pening dengan perangai aku yang gilaa and selalu buat critical thinking dengan kauu . Maaf laa , nasib laa kau jadi kawan aku . Tahun depan jummm , yukkk kita rock kan biro businesss ! Kita kena kuat and tabah dengan husband kau tuhh ! Haha . Chayokkkkk :D


Tadaa . Somehow aku suka gambar nehh .




1 comment:

  1. Aty!!!!! X sabr nak tunggu ko kt uia .. Siap laa ko!!!

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik