Pages

Classmates and Roomates .





Holaaa Holii !


Dah lama aku tak update blog , waa busy , sorry yeaa :)

Soo soo , waa nak update pasal apa kali nehh ? Waa nak update pasal kawan waa dekat UIAM . Waa , dah berapa kenal diaorang , waa tak pernah update pasal diaorang pun . So , sekrang nehh waa nak update pasal diaorang . Present !



Tadaa . Farah . Iwani . Faezah . Ikhlas .

Waa ada lagi tiga orang roomate , tapi roomate yang lain tuh payah sikit nak dapat gambar , sebab kitaornag jarang keluar sekali . Diaorang selalu keluar , selalu gaduh , selalu debat and everything :) Actually , gambar nehh diaorang sempena surprise birthday aku diaorang buat . Tapi aku tak pernah update kan ? Haa . Maaf , sebab ending diaa . Waaa :(

Tapi waa , waaa sangat berterima kasih dekat korang semua . Thankss . Love youu :*




My classmates . Iman . Zila . Hasanah and Bella . Waa rapat dengan diaorang kecuali Zila , Zila teman tapi mesra . Chewahh ! Haha . Diaorang waa selalu debat pasal essay terutama hasanah . Kalau kitaorang berdebat , iman dengan bella dah tak layan dah . Kalau orang dengar mesti cakap kitaorang bergaduh , kitaorang tak bergaduh laa . Kitaorang bermanja laaa . Ngee :)


Iman with hasanah


Waa with iman .


Waa . Iman . Bella :)


Tuhh jea waa nak update . Nanti waaa update balik. Byeebyee .




No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik