Pages

Today Post :')





Heyheyy ,

 Now counting day nak masuk U . Bila nak masuk , lagi tinggal beberapa hari jea ? Orang cakap kena spend time dengan family dan kawankawan . Aku dah spend time dengan kawankawan , family ? Boleh laaa . Tapi sejak akhirkahir nehh mak ayah suka pergi Date naik motor dua tinggal kitaorang adik beradik . Kay , still romantik okay ? Ahaaa :)


Kalau dulue , aku nak gila masuk U . Bila hantar kakak aku masuk U , aku rasa macam macamm .... Alahai best nyaa , ada bilik asrama , dapat duit setiap bulan , mak ayah tak perlu tengok sangat , ada kebebasan . Tapi tapi bila dah time aku nak masuk U , aku pulak rasa macam macam , tak senang duduk . Ahaa , rupanya apa yang aku imagine tak sama . *shamelesss

Macam mana aku nak survive dekat tempat baru ? Macam mana aku nak cari kawankawan baru ? Boleh aku survive dengan duit elaun ? Cukup keaa ? Dah laa aku kuat makan , haha . Kantoi pulak . Biarkan , haha . And and , ada kea orang yang susah senang dengan aku nanti ? Ada kea kawan yang betulbetul ada dengan aku macam sekarang nehh ? Ada kea  ? Huuuu . Kalau nak keluar beli barang punn , aku tahu kea jalan nanti ? Errrrr ....


Okay , aku overthinking or aku memang kena fikir benda nehh ? Emmm Emmm Ermmm  .


Semalam aku jumpa kawan aku . Kawan rapat yang aku sayang . Tak semua ada . Ada yang ada hal , ada yang tak nak datang . So ! Enjoy the pictureeee :')










This Good Bye is not good bye at all . I hope our friendship remain as same and i hope nothing is changing . Belajar rajinrajin , biar kita samasama gulung ijazah nanti . Walau U berbeza , walau jarak yang jauh , walau masa yang berlainan atau apa sahaja . Aku harap hubungan kita tak akan putus . Aku sayang korang . Aku tak akan lupakan korang . Doa aku baikbaik jea dekat sana . 

Love you guys forever and always . Thanks for everything :')


*credit picture to azrini .
malas nak bubuh gambar  dari phone sendiri . Hihi .

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik