Pages

Simple Entry .





Assalamualikum and hyee .



I dont know how to type this entry , cause i have a l lot to say and a lot to tell about . Im very dying to typee for this blog . But somehow , my laptop cant get the wifi from this U . Never mind .


First at all , i miss my friends . Waaa ! Seriously , miss them very much . Huu . A lot of things happen in here . The good things , yeahh ! Haha . Guaa Lovee It :) Ehemehem , back to english . Haha . Nothing to say in  my taaruf week . Just usually orintasi , but there are diffrent in UIA orintasi and the other orintasi ? Want to know it ? Just make sure you can get to UIA :)

Err . Why i type in english ? Because UIA is an english campus camp , you have to speak english in here . But , aku tak cakap english pun . Bunyi macam poyo jea kan ? Hahha . Terasa macam buat ayat skema jea , hahaha :)

Aku mulamula ingat nak type pasal taaruf week , tapi masalahnyaa . Dah berzaman dah habis , so keexcitedan tuhhh dah habis . Dia kena tunggu mood jea balik . Serious , aku masuk UIA . Banyak benda yang aku dapat benda baru , benda yang aku fikir manusia dah tak buat , manusia still buat . Benda yang aku rasa dah tak wujud , still wujud lagi . And my new friends ! Ahaa , okay , diaorang semua budak pandaipandai , mostly dari budak sekolah agama , KISAS , MAAHAD , SMKA ...... Aku ? Naaa . Im just in ordinary school , outside the town . But , heyyy . Im glad :)

Ahaaa , actually aku excited nak type . Tapi mood nak type takdee . Then aku ingat nak bubuh gambar . Tapi laptop nehh tak detect gambar aku . Waaa . Takpee . redhaa . Just enjoy gambar yang aku lepas masuk :)

Gambar error . Waaa :(

T__T
T____T
T_____T
T_______T
T_________T
T___________T
T_________T
T_______T
T______T
T_____T
T____T
T___T
T__T
T_T




The End . Sorry tak best . Byeee . Assalamualikum .



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik