Pages

Sijil Pelajaran Malaysia .





This morning text 

' Hai awak , lama tak contact kan ? Finally , dah sampai timing yang awak dan saya tunggu . Good Luck esok  ehh ? Dah dapat result jangan lupa nak share . Tapi kalau awak tak share pun saya boleh check sendiri :P So , jangan nak kerek yeaa ! Btw , miss youu so much and kenapa tak balas text ?  Take caree '


Haa , choyyy . Pagipagi pun orang dah spoil mood -.-' Ngokkk awak ! Takde kerja lain keaa -.-' Kenapa tak balas text ? Ahaa , saya takut ada orang serang saya sebab text dengan awak ! Haha XD


Btw , esok ! Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Aku tensionn -.-' 

Bila aku fikir , aku tension , tapi bila aku dengan kawankawan aku , aku tak tension . Duduk dalam rumah , atas katil , tengok meja study , tengok dinding yang dulu kalanya penuh dengan nota , waaa waaa ! :'(


Seriously , aku tension . Tension gilagila kawkawww !



Ps : Jangan nak mengatal , tanya result aku berapa -.-'

Ps to Mr.K : Good Luck Buntal :)


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik