Pages

What Makes Us BestFriends ? :)




Hyee .





What Makes Us Best Friends ?

I dont know . It just happen :)

Maybe , at the time , aku rapat dengan adah dan dayah , dan kebetulan adah rapat dengan fahmi . So , kitaorang terus rapat . Aku selalu lepak dekat rumah adah , aku pun dah rapat dengan family diaa . Hedayah   , aku duduk sebelah dia , so kalau pagipagi muka dia cemberut pun aku dah tahu kenapa . Fahmi , sebab dia easygoing dan suka tanya soalan . Thats one of the reason . 

The most reason .

Sebab kitaorang selalu keluar sekali . Kitaorang tahu isi hati masingmasing , and kitaorang tak perlu nak cover depan orang . Masaa tuhh kita adalah diri kitaorang yang sebenar dan kitaorang tak kisah , no hurt feeling , no tacink tacink , no everything . We know all the talk is joke and we leaving is as jokee :)


Aku dengan adah , mostly perangai kitaorang samaa . Cara buah fikiran kitaorang samaa . So , we can say it best when we say nothing at all , get it ? Tapi bukan adah seorang jeaa , fahmi dengan dayah pun .

Ada lagi yang membuatkan dianorang best friends . Tapi , aku tak pandai nak bermadah pujanggaa . Aku salah seorang yang ' can say it best , when i say nothing at all ' Hahaha , aicehhh :D



Aku selalu cakap pasal diaorang , bukan sebab diaorang jea best friends . Aku , ada jea yang lain , rynie , miera , waniee , azhan , dit dan lainlain . Sebab aku ada paling banyak gambar dan aku jarang gaduh dengan kawan aku yang nehh . kalau gaduh pun , sekejap jea , tak lamaa . Thats why aku selesa update pasal diaorang . Nak update pasal orang lain , miera tak masuk kan gambar lagii .

Yang penting , aku sayangg semua oranggg ! :D



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik