Pages

Happy , Happiness Or Crazy ? O.o







Happines !

Defination pleaseee ? O.o


Okay , macam mana nak dapat kebahagiaan ? Kea aku kena pergi Hogwarts cari Profesor Snape untuk dapat ramuan , tapi .. tapii .. Profesor Snape dah meninggal , huuuu , macam mana aku nak dapat kebahagiaan nehh ?


Kea , aku pergi jea mana mana , nampak seorang lelaki ngorat dan couple , haaa ! Senang jea kan ? Tapi adakah kebahagiaan itu dapat bila kita couple dengan orang jea ? Atau kebahagiaan itu dekat tangan orang , bukan tangan kita ? Kea , kita kena cari orang lain dan beri kita kebahagiaan , supaya kita dapat lupakan kisah lama dan ambil kisah baru and happily ever after ? Hmmm O.o


Macam tak logik jeaa ? Kalau break dengan pakwe baru , then sama jea , melalak , fake smilee laa , kenapalah ujian nehh berat sangat ? Haha , macam lawak jeaa . Yang pergi gatal cari ujian sendiri , apa kess ? Hahaa , kena sedas sebijik . Benda nehh ada orang cakap dekat aku , walaupun payau plus masin plus tawar kena laa jugak telan -.-'


For my experience , happiness can come in a lot of way . Tapi satu jea sure bila kita nak bahagia . Kita kena hidup berlandaskan hukum islam dan syariat dia , seriouss . Kalau kau buat lakklokk ikut suka hati kauu jea , maybe jalan maybe tak . Itupun kalau Allah izinkan . So , where's come the happiness ? :D


Miaa familiaaa :)


Seburukburuk mana pun adikberadik tuhh , diaorang tetap adik beradik kita . Darah daging sentiasa sama ? Ehh , yeke ? Haha , hentam jelaaa . Ayee sayang korang :)



Friends :D


They awesomeee :D

And the most important 


If you have faith in Allah  everything gonna be alright :)







No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik