Pages

School Memories .






See that tittle ' school memories ' Hahaa , school memories aku tak banyak , sebab aku pelajar baik dekat sekolah . Siapkan kerja sekolah , tak main masa cikgu mengajar , banyak bertanya dekat cikgu . Haa , see ?  Aku baik kann ? :D



Tapi tapi .aku ada memories kena stay up malam buat kerja sekolah or study and aku pernah banyak kali tak tidur malam tuhh , sematamata buat kerja sekolah dan study . Then , memories tidur dalam kelas . Ahaa , macam ngongg jeaa . Pernah kea atiee ? Pernah jea tapi bukan masa cikgu mengajar laa . Kalau masa cikgu mengajar , kang kena report -.-' . 



Then , memories kena marah dengan pengetua depan perhimpunan . Haa , memang best aa masa tuhh :) Aku tak akan lupa sampai bilabila kenangan tuhh kudd . Dah laa kena marah , kena denda pulak tuhh . Setiap katakata yang keluar dari mulut pengetua tuhh aku akan ingat sampai mati . Yeah , tapi terima kasih laa sebab dengan katakata tuhh juga , yang membuat kan aku nak bukti dekat pengetua yang aku pun boleh jadi pelajar cemerlang even aku dari kelas bawah . Wait , andd see yea ? :)




Then , memories masa kelas malam ? Hahaa , ngeng ! Afiq dengan Medan ! Haha , diaorang boleh buat aku kena heart attack juga malam tuhhh . Bengong jeaa korang . Then , masa kitaorang study , the laughing , the joking , the mengumpat . Ahaa , aku memang tak akan lupa . Merempit malammalam dengan kawankawan kelas , takut punya pasal ! Ahaa , i will miss the memories .



Lagi , kenangan dengan Azrini dengan miera . Haa , diaornag laa first kawan aku yang expert dalam eksperimen sains :D Diorang boleh buat eksperimen tetang kesankesan coke pada badan manusia ! Dah laa manusia tuhh akuuu ! HAHA , ngeng ! :D Diorang campur air coke , air milo , air limau , then suruh aku minum :D Canggih tak eksperimen diaorang ? Memang best laa eksperimen diaorang sampaikan aku ponteng sekolah seminggu disebabkan badan aku lemah gila . Hari rabu aku datang pun , sebab aku ada Kuiz Agama  , ituh pun . Aku surrender dekat kawan aku yang lain . Tapela , at least menang jugak . Alhamdulilah :)



Haa , kenangan dalam kelas . Kenangan sebelum masuk dewan periksa . Kenangan dalam Lab Ict . Kenangan masa periksa ! Kenangan buat jamuan cikgu . Kenangan karoake masa jamuan . Kenangan jalan sampai kea Tasik Raban . Kenangan pergi Kem . Woii , banyakk woii :D

Kalau nak cerita sampai esok pun tak habis . Hee , Thanks korang . Tahun nehh memnag bermakna sangat bagi aku . Thankss . A bigg thankss :)


Wish me have a 10'As . Amenn :)



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik