Pages

Mind Talking :)






Hyee .



Aku tak tahu laa nak taip apa . Aku just rasa nak taip . Tadi aku mesej dengan seseorang kawan aku . Dia cakap pasal 12.12.2012 , haaa , tarikh yang bagus kea ? Kalau couple waktu nehh sweet tak ? HAHA . Then , dia cakap laa dia dah ada , just HAHA , entahh laa . Ikut dia kann , laa ? Dia kawan yang aku beat jangan couple setahun , then dia terima dan tak couple setahun . Masa aku form 5 , masa dekatdekat akhir , baru aku tahu dia sayang ex dia lagi , tapi entahh laa , maybe diaorang tak ada jodoh kann ? Thenn , kitaorang texttext , then aku realisee dia dapat orang yang lagi baik dari ex dia :)

So , aku fikir laa .

' Some people are meant to meet each other , but not meant to be together '

Yeah , maybee , tapi someties

' it not the right moment to be together '

Yeah  , maybee jugak .

Apa kata kita kalau letak dekat semua tangan tuhan jeaa . Dia mesti tahu yang terbaik untuk kita kan ? :)

HAHA , siapa yang tak nak seorang yang baik untuk kita ? Siapa yang tak nak manusia yang sentiasa ada untuk kita , yang baik untuk kita kan ? Lumrah manusia nak menyangi dan disayangi right ? Haa , lawak pulakk bila aku fikir semua benda nehh . 

Ohh yeaa lupaa ,

Kepada semua budak PMR . GOODLUCK dengan result anda , okehh ? including my brother . GOODLUCK . Jangan lupa share result dekat akak okeh ? HAHA .

Thanks for reading :)






No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik