Pages

Finger Word .






Pengalaman itu yang mengajar kita kan ? :)


2012 

Year that have a lot of emotion and things happpen . 
Year that teach me a lot , a lot , very a lot .

This year have a lot of memory . Bad ones and good ones . Is complete me , Is make me a better muslim . Haaa , i wil never ever forget this year . All the pain , laugh , sweet , bitter that happen .  Haa , memory that make  me alive . 

Memory . With my friend , enemies , haters , lovely ones and the care ones :)



This year everything happen . Yes , i repeat it because it really eveything happen . Im fall and im stand alone . Im fall again and have to stand back . But not at the most time , im stand alone . Every one , besides always give me  a reason why should i stand . I always remember ' Allah tak kan buat perkara dengan siasia ' 

Im know , always have hikmah dalam setiap kejadian . Aku tengah cari hikmah tuhh and aku harap aku jumpa suatu hari nanti . 



Allah tak akan uji hambanya kalau allah tahu hamba nya tak akan  dapat menghadapinya kan ? Allah uji kita sebab Allah sayang kita kan ? Setiap dugaan yang Allah beri , Allah gantikan dengan kesenanagan . Ineh semua benda yang orang cakap dekat aku . yes , aku tahu tuhh . Thanks :)

Post aku macam pelik sikit kan ? Haha , masa aku taip nehh banyak sangat emosi aku yang masuk . Hmmm .Aku pun tak tahu macam mana nak terang . Huuu .


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik