Pages

Qouestion From My Friend .





Hyee ! Assalamualaikum .




Post nehh untuk seseorang yang tanya aku soalan , yang aku tak boleh jawab dengan spontan , aku kena jawap sambil berfikir . So , nah ! Untuk awak . Maaf .


' Kenapa sayang kan orang yang telah sakit kan hati kita ? '



Hmm .

Salah kea ?

Kenapa atiee rasa tak salah ekk ? 

How about , kalau atiee dah cuba , tapi atiee tak berjaya ?

Atiee bukan sayang dia lagi , atiee just tak dapat lupakan dia . Payah sangat , atiee pun tak tahu laa kenapa . Kalau ikut akal atiee , atiee memang nak lupakan dia , kalau boleh sebesar zarah pasal dia pun atiee nak lupakan , tapi tak boleh :/

Atiee tahu , sayang seorang yang tak sayangkan kita , tiada guna nya . Tapi entah laa , atiee tak boleh . Macam mana atiee nak lupakan dia , kalau atiee pergi sana sini , orang asyik tanya pasal dia , banyak sangat perkara yang buat atiee ingat dekat dia . Banyak :/

Yup , dia caci maki atie dekat facebook . Yea , atiee tahu . Tapi dia buat laa , apa sahaja , atiee tak akan lupakan dia . Again , atiee bukan tak nak . Just tak boleh , dia tak cukup buat untuk atiee benci dia . Dia buat laa apa sahaja , atiee tak akan lupa dia atau perbuatan dia . Biar lah , dia couple dengan sesiapa punn , atiee tak kisah . Asalkan dia bahagia cukup :)




Then sampai bila ?

Maaf laa , sampai Allah tarik perasaan nehh dari atiee kudd . Itu sahaja atiee boleh cakap :')


Atiee sayang dia lagi , kan ?

Hmm , yea , maybe . Entah laa , atie pun tak tahu . Tapi , yea , atiee rasa atiee sayang dia lagi . Takpe laa ,  at least , atiee bukan terhegehhegeh nak dia sayang kan atiee balik kan ? Atiee tak dah kacau hidup dia , ataupun keluarga dia . Atiee just doakan kebahagiaan dia jea :')






Heyy awak , maaf :')




 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik