Pages

Friends :)





Hai dan asslamualikum :)


Hari nehh aku dapat surat :)

Aku buka dan aku baca and , aku buka separuh pun aku tahu aku akan menangis . Just tunggu masa jea , and yeap memang air mata aku menitik :')

Kepada anda yang tulis surat :

Heyy , yup aku tahu dan aku sedar . Kalau kau nak tahu , sejak kita form 2 . Aku teringin sangat nak kawan rapat dengan kau . Yeap , kita ada rapat dan kita semuanya berpecah bawa haluan masingmasing . Form 3 , kita biasabiasa jeaa . Tegur macam biasa . Masuk form 4 kita rapat , sebab kita satu kelas dan memang masa tuhh memang rapat laa kan . Form 5 kita still rapat dan sekarang kita renggang sikit kan . Tapi aku still care and sayang kauu . Aku just dan macam tak reti nak tunjuk . Btw thanks  , aku tahu banyak kawan aku yang care pasal aku tapi tak pandai dalam perkataan . Yeap , sebab aku pun macam tuhh . So thanks awak , aku hargai and aku harap hubungan kita akan kekal sampai bilabila . Friends forever :'D



Tahun nehh macam macam berlaku . Banyak sangat yang berlaku sampai satu masa aku dah tak larat nak tanggung , tapi aku glad sebab banyak orang hulurkan tangan dekat aku supaya aku bangun balik and sekarang pun masalah timbul balik . Well , aku redha dalam semua apa sahaja . Ada masih banyak orang yang sayang aku .

Tahun nehh banyak kenangan and mostly semua kenanagan yang indah . Thanks a lot kepada semua kawankawan aku yang ada disamping aku . THANKS :D



Seseorang akan bertambah dalam pengalaman yang ada . 

Yea , itu aku . Aku belajar banyak benda pasal kehidupan tahun 2012 . Tahun nehh , mungkin tahun yang aku payah nak lupakan dan tahun nehh aku sedar sesuatu yang aku tak sedar sesuatu selama nehh . Learn to stand up again , after falling and falling .

Fake smile ?
Yeap until now still exist . Maybe after this 2012 it will end . I hope . 

bukan seorang , banyakk :D

Pesanan :
Aku tahu korang baca blog aku . aku tak tahu apa korang cakap pasal blog aku . negative side postive side . seriously , i dont know and i dont want to know . Thanks sebab naikkan pageview blog aku . Korang nak buat apa sahaja , aku tak kisah . Asalkan korang bahagia cukup laa , aku turut bahagia dengan kebahagiaan korang  . mean point aku , adalah aku tak kisah . kutuk kea , maki kea , caci kea . aku tak kisah , itu urusan korang . Aku hanya menulis dengan apa yang aku tahu , kalau salah face to face senang . Aku tak hairan dan aku terima kalau salah aku . Kalau aku ada salah , aku minta maaf . Korang nak maafkan ke tak , aku tak kisah . At least tanggungjawab aku dah selasai . Fikir laa , korang dah besar , dah matang . The end . Thanks sebab baca :)





 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik