Pages

The ring :')





see the ring at my hand ?

Aku ada banyak cincin , mostly orang suka bagi aku cincin dan aku pun tak tahu kenapa -.-' padahal aku dah cerita yang aku nak rantai bukan cincin , tapi orang dah bagi , so aku ambil jela :)

Antara banyakbanyak cincin , aku paling sayang cincin tuhh , cincin tuhh aku akan pakai kemana sahaja aku pergi . Aku pun tak tahu kenapa , and kalau cincin yang nehh hilang , aku akan menangis sambil cari . Pernah sekali hilang , aku cari then aku nampak abang aku pakai , memang kena hempuk tang tuhh jugak aaa . wexss :P

Huu , somehoww mengalir pulak air mataa . So sampai sinie jea aku type :')



Kenangan :')





No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik