Pages

Hey Crush (:





Heyy .

Pernah tak kau rasa suka dekat seseorang tapi kau tak lepas nak luah kan ?

Okay , noww . Aku macam tuhh . Aku ada laa suka dekat seseorang .

Aku suka usha dia .
Aku tengok dia dengan kawankawan dia .
Aku suka tengok dia senyum .
Aku suka tengok dia pukul kawanakwan dia .
Aku suka tengok dia jalan seorangseorang .
Aku suka pakain dia .
Aku suka cara dia layan kawankawan dia .
Aku suka cara dia simpan .
Aku suka tengok dia maluu .

Huu , aku rasa sampai pagi esok aku cerita pun tak habis . Terlampau banyak yang aku suka dekat dia , terlampau banyak . Orang cakap dekat aku , ituh digelar C R U S H ? Okayy , betul kudd . Tapi yang pasti aku suka dia .

Aku tak akan pergi dekat dia , minta nombor telefon apa apa . Aku just usha dari jauh jeaa . Aku malu nak pergi dekat dia . Aku takut dia tidak dapat terima aku . Aku bukan siapasiapa , lagipun ada banyak sangat yang halang aku pergi dekat dia . Terlampau banyak hati dan perasaan orang yang aku kena jaga .

In casee , kalau awak baca blog saya . Sesuka pun mana pun saya dekat awak , saya tak boleh pergi dekat awak . Banyak hati orang yang saya kena jaga . Saya sukaa awak . Kalau laa awak tahu kan ? Tapi mustahil , banyak perempuan dekat awak . maybe , saya just macam kumann .

Take caree (:






No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik