Pages

DAFA

Assalamualaikum .




There (:

I love them until my last breath .

Kitaorang tak satu kelas , sebab aku lari kan diri dari diaornag . Diaorang semua pandai , masuk kelas budakbudak sains . Tapi aku masuk kelas budak sastera , tapi kitaorang tetap kawan . Aku tetap anggap diaorang segalanya . Tak tipuu , kitaorang pernah gaduh , tapi sekejap jea . Hubungan kasih sayang tuhh lagi kuat dari hubungan benci .


Kitaorang ada banyak memori and kitaorang selalu keluar sekali , tiada rahsia diantara kitaorang . Diaorang tempat aku first mengadu , diaorang juga yang tak perlu nak buat lawak , ada diaorang dah cukup buat aku tersenyum (:


Mungkin diaorang tak sehebat kawankawan korang , tapi bagi aku diaorang terhebad dan segalanya . Diaorang adalah cerminan aku , macam mana aku macam tuhh laa diaorang . Sifat aku , sometime ade dekat diaornag . And sometimes sifat diaorang ada dekat aku . Well , i guest maybe that turns we to mega best friends (:


Aku harap kita akan terus berkawan sampai mati . mungkin aku jarang lepak dekat kelas korang , tapi aku nak korang tahu . Aku sayang korang , lebih dari segalnya . Korang kawan yang terbaik . Kita lengkap kan satu sama lain , kita saling tolong satu sama lain . And aku harap benda tuhh sampai bilabila .  Aminnn





No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik