Pages

Vlogging .

Assalamualaikum


Apa khabar semua ? Sihat ? (:

Okay , go back to the tittle ,Vlogging . Selama nehh , akak aku yang suka vlogvlog nehh , dia yang suka tengok dan disebabkan dia duduk rumah beberapa bulan lamanya sebelum dapat result dan masuk Univrtisi , dia yang ajar aku minat . Mulamula nya aku tengok mat lufthi jea sebab aku tak suka benda yang berbuffering and download , senang tak suka menunggu .

Tapi , lamalama aku rasa ada worth menunggu tuh kalau benda tuhh baik . Contoh vlogging popular

Mat Lufthi


Anwar Hadi


Okay , ada benda yang baik yang diaorang sampaikan . Benda tuhh semua fact and mentality masyarakat sekarang . Sepahitsepahit pun semua tuhh kebenaran , kena telan . Kay , terasa =='

Islamic vlogging (:

Diaorang tak semestinya cakap pasal islam , tapi ada yang kebanyakan bercakap pasal islam . Anwar hadi pun ada yang vlog pun islam , and aku rasa dia pun kebanyakan islam kan ? Kay ,salah letak --'

Adibaah


Aisyah Syakirah



Okay , actually banyak lagi orang yang vlogging dekat luar KakMaria , KakFatin and many more . Ada banyak kebaikan yang diaorang bercakap , tapi cari laa vlog yang baikbaik jea , bukan vlog yang tak baik . Setengah tuhh bukan vlog tapi beliau dari hasil ceramah , actually benda tuhh bagus . Zaman sekarang remaja mana ada daa nak tengok TV , pergi ceramah agama , usrah , masjid and lainlain kan ? Yeah , including me . But tak salahkan kalau kita betulkan diri kita dan yang lain ?

Peaceee yaww !


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik