Pages

Song (:

Asslamualaikum

Lagu korea vs Lagu english .

Duadua aku suka . tapi more pada lagu inggeris sebab aku faham , kalau lago korea kena tengok eng sub or kena belajar bahasa korea , AHAK XD

Lagu Korea mostly aku suka BIGBANG .

Kay , kakak sulung aku fanatik sangat dekat kumpulan diaornang , sampai kadangkadnag aku pun terjoin sekali . Mostly lagu diaorang laa aku suka , sebab superb kena dengan jiwa aku . And aku payah nak minat lagu band lain , tapi kalau big bang senang jeaa , NGEE (:

tapi ada kumpulan lain yang best jugak such us UKISS , BEAST , SUPER JUNIOR (:




Lagu inggeris memang aku suka , sebab ?

err , tatau laa . Maybe sebab pergi manamana lgau inggeris jea banyak dengar , HAHA XD . Inggeris aku takde specification minat , sebab lagu inggeris aku minat lagu jea , orang dia payah sikit , huahuaaa . Kalau kata minat , TAYLOR SWIFT kudd . Yang laenalen aku minat lagu jeaa kuddd , hukhuk .

Tapi tak lupa lagu melayu . Ada juga yang aku minat , lagu melayu yang aku minat semua lagu jiwangjiwang , ahak . biasa lettuw kan ? lagu melayu banyak jiwangjiwang jeaa . ahak XD



Kay , chawww . Nak study periksa yawww .

Pray for me will you ?

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik