Pages

All problem (:



Hyephyepp ! Asslamualaikum :D

Actually , benda nehh benda lama tapi aku baru nak update sekarang . Biaa laa , mood baru nak datang .

Alhamdulilah .Aku dengan dia daa baik . Dia sudah terang apa yang terjadi sebenarnya . Aku tak salahkan dia and masa aku couple dengan dia aku dah jangka benda nehh akan berlaku . And its happen , So aku kena redha jelakan . Aku tak boleh salahkan sesiapa , takdir tuhan kan ?

Just smile and life must be go on (:



Kay , tipu lah aku kalau aku cakap aku tak rindu kenangan dengan dia . 
Tipu lah kalau aku cakap yang aku tak sayang dia .
Tipulah kalau aku cakap aku tak menangis pasal dia .
Tipulah kalau aku cakap aku bahagia tanpa dia .
Tipulah kalau aku cakap aku tak rindu text dengan dia .
Tipulah kalau aku cakap aku tak sakit hati langsung .

Aku still rindu dia . Apaapa sahaja yang kitaorang buat masa kitaorang couple , aku rindu . Even sampai sekarang aku tidur dengan ingat kenangan kitaorang , Tipu kalau aku cakap aku tak nanges kan ?



But you know what ?
Aku rindu satu reaksi muka dia . Aku tak tahu reaksi muka yang macam mana ? payah nak terang .  Entah masa tuhh perasaan dia bercampur baur kudd. Tapi aku rindu reaksi muka yang tuhh , aku tak tahu kenapa , tapi aku suka and rindu reaksi muka dia tuhh . Reaksi muka yang macam care and sayang , i think .



Alhamdulilah , kitaorang daa okay . Boleh ajak bergurau , bergaduh . Boleh tegurtegur dekat sekolah , tak macam dulu macam musuh sejagat jea bunyinyee . HIKHOK . Dia happy , aku pun happy . Nak apa lagi kan ? Plus kitaorang nak SPM , so kena lupakan sengketa dan mulakan kehidupan yang baru . 

Pray untuk kitaorang jawab exam SPM tautauu ! sayang korang (:


Ps : Im still loving you (':






No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik